Party catering in Amersfoort e.o.

Van personeelsfeesten en verjaardagsfeestjes tot jubilea en grote evenementen. Voor ieder feest heeft 0800 Catering de perfecte eetvoorziening. Kies voor een uitgebreid lopend buffet, of voor een diner met een aantal gangen. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor feestelijke hapjes en drankjes. Daarbij kunt u bovendien bediening inschakelen, dan heeft u helemaal nergens meer omkijken naar.

Het is belangrijk dat uw party in één keer een doorslaand succes wordt, want het is geen optie om het over te doen. Met onze party catering service hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Van te voren spreken we uw plannen door en samen zorgen we ervoor dat uw avond niet meer stuk kan.

Verhuurmogelijkheden in combinatie met party catering!

Naast het volledig verzorgen van party catering, bieden wij ook de verhuur van tenten aan. Dit kunnen simpele partytenten zijn, maar wij hebben ook pagodetenten, grote spantenten en zelfs aluminium hallen. De inrichting van deze tenten en hallen kunt u ook aan ons overlaten. Van tafels en stoelen tot podia, serviesgoed en marktkramen.

Alles is mogelijk bij 0800 Catering. Voor catering in Amersfoort of in de omgeving van Amersfoort neemt u contact op met ons cateringbedrijf.