Uw cateraar in Amersfoort

Voor een smaakvolle, moderne en goed verzorgde cateringservice in de regio Amersfoort moet u bij 0800 Catering zijn. Wij staan voor kwaliteit en een fantastische service; iedere klus weten we naar volle tevredenheid van de klant af te ronden. Voor een professioneel en ervaren cateraar moet u dus bij ons zijn!

Wij zijn uw creatieve cateraar in Amersfoort en in de omgeving van Amersfoort. Ons personeel is in het bezit van Sociale Hygiëne (SVH), spreekt Algemeen Beschaafd Nederlands en is beleefd in iedere situatie. Wij weten bovendien wat lekker is, dus daar kunt u uw voordeel mee doen!

Diensten van uw cateraar uit Amersfoort op een rijtje:
● Verhuurmogelijkheden
● Ontbijt (Feest/Luxe/Champagne)
● Complete lunches/lunchpakketten
● Hapjes, broodjes en snacks
● Koude en warme buffetten
● Warme maaltijden, eenpansgerechten
● BBQ buffetten en andere buffetvormen
● Verhuurmogelijkheden

Kortom: voor uw bruiloft, uw jubileum, uw schoolfeest, personeelsuitje en verjaardagspartij schakelt u onze cateringservice in. Ongeacht datum of tijdstip sturen wij een professionele cateraar naar u toe die zorgt dat alles goed verloopt. Bent u overtuigd van onze goede zorgen? Neem dan even contact op voor meer informatie of voor een prijsopgave. Wij verzorgen uw catering in Amersfoort en omstreken op professionele wijze.