Buffet catering in Amersfoort

Buffet catering is één van de meest handige vormen van cateringservice. U geeft aan wat voor een feestje of bijeenkomst u organiseert en wij zorgen voor bijpassende hapjes, of zelfs een gehele maaltijd in buffetvorm. Wij van 0800 Catering uit Amersfoort kunnen het u heel gemakkelijk maken. Kijk even naar de mogelijkheden en neem contact met ons op voor vragen, of voor het direct bestellen van catering in Amersfoort of in de regio Amersfoort.

Warme en koude buffetten
Onze koude buffetten bestaan onder andere uit salades, rauwe ham, patés en andere lekkernijen. Bij warme buffetten moet u denken aan verschillende uitgebreide maaltijden.

Stamppotbuffetten
Bij ieder stamppotbuffet krijgt u jus, mosterd, vleesgarnituur en tafelzuren.

Hapjesbuffetten
Voor ieder feest kunt u catering bestellen in de vorm van vele verschillende hapjes. Dit hebben wij onderverdeeld in verschillende buffetten. Van gehaktballetjes tot saté en eiersalade. Voor ieder wat wils!

Pannenarrangementen
Naast de uitgebreide mogelijkheid van bovenstaande buffet catering, kunt u ook een beroep op ons doen voor zogenaamde pannenarrangementen. Dit is een pannenbuffet die wij in twee varianten aanbieden, en dit houdt een complete maaltijd voor meerdere personen in. Denk hierbij aan vleessoorten, salades en alles wat daarbij hoort. Dit wordt geleverd inclusief borden en bestek.